Ce este Tantum Rosa?

Tantum Rosa este un medicament dedicat femeilor, sub formă de granule pentru soluție vaginală.
Tantum Rosa redă confortul vaginal și zâmbetul din fiecare zi.

Tantum Rosa este un ajutor de încredere în infecțiile vaginale, având efect:
Ce-este
ceesteTablet

Granulele Tantum Rosa se administrează intravaginal cu ajutorul irigatorului. Soluția se absoarbe local, la nivelul țesuturilor inflamate și reduce senzația de disconfort ce însoțește diferitele tipuri de infecții vaginale, acționând cu efect antiinflamator și anestezic, atenuând senzațiile de arsură și mâncărime, precum și inflamațiile.

Tantum Rosa are un spectru larg de acțiuni și este recomandat ca tratament de asociere cu antibiotic sau antifungic în afecțiunile vulvovaginale de cauză infecțioasă (ex: gardnerella, candida) sau ca monoterapie în afecțiunile vaginale de cauză neinfecțioasă. Datorită efectului antimicrobian, analgezic și anestezic poate fi recomandat pre sau postoperator in pregătirea și îngrijirea în chirurgia ginecologică.

Conform cercetărilor medicale efectuate, Tantum Rosa respectă flora fiziologică naturală a vaginului și poate fi folosit de femei de orice vârstă.

Toate informaţiile privind utilizarea medicamentului Tantum Rosa pentru irigare/spălătură vaginală, precum şi informaţii complete privind Irigatorul Tantum Rosa le poţi găsi în interiorul ambalajului sau facând clic aici.

Viza de publicitate nr. 183 din 18.11.2020
Acest medicament conţine benzidamină și se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestari neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Sfaturile și orice informaţii despre sănătate disponibile pe www.tantumrosa.ro au rol informativ și educaţional. Acestea nu pot înlocui consultul medical sau diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor și analizelor medicale. Pentru orice problemă de sănătate vă sfătuim să consultaţi un medic specialist.
© copyright 2014 - 2016 Tantum Rosa