Cum se folosește Tantum Rosa?

Medicamentul Tantum Rosa se poate folosi în două moduri: pentru irigare vaginală sau pentru spălare externă.

Irigarea vaginului

Pentru irigarea vaginului se folosește cel mai bine Irigatorul Tantum Rosa. Acesta este sigur în utilizare, realizat din material plastic, elastic și neted. Irigatorul se poate folosi de mai multe ori. Nu se livrează împreună cu medicamentul Tantum Rosa în același ambalaj.

Se recomandă folosirea irigatorului exclusiv de o singură persoană! Fetele care nu au început viața sexuală nu trebuie să folosească irigatorul Tantum Rosa, întrucât utilizarea acestuia poate duce la ruperea membranei himenului.

Toate informațiile privind utilizarea medicamentului Tantum Rosa sub formă de irigare vaginală precum și informații complete privind Irigatorul Tantum Rosa le poți găsi pe prospectul din interiorul ambalajului medicamentului Tantum Rosa și respectiv al Irigatorului Tantum Rosa.

Irigarea vaginului trebuie să se facă de 1-2 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului.

Vezi detalii despre utilizarea irigatorului Tantum Rosa.

Spălarea externă

Cu soluția Tantum Rosa se spală părțile intime externe de 1-2 ori pe zi. Un asemenea tip de spălare se poate folosi (dar fără a face irigare vaginală!) în perioada de început a lăuziei, adică imediat după naștere. Medicul poate recomanda folosirea medicamentului Tantum Rosa în tratamentul diferitelor tipuri de iritări interne ale aparatului de reproducere. Medicamentul Tantum Rosa sub formă de spălări externe poate fi recomandat și fetelor care nu și-au început viața sexuală. Pentru informații suplimentare trebuie să contactați un medic ginecolog.